MATCH: Iran – USA

 SPELTIPS: USA vinner

 SPELSTOPP: 19:59 29/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: ComeOn

Odds: 

2,05
SPELA NU

Det här kommer bli en riktig rysarmatch där en slutspelsplats står på spel! Iran överraskade väldigt mycket på mig i deras förra match mot Wales! Wales fick inte alls till det mot Iran och efter ett rött kort från målvakten så tog Iran över mer och mer.

Iran har studsat tillbaka otroligt bra efter att man förlorade öppningsmatchen mot England med 6-2. Iran bjuder inte direkt på någon propagandafotboll, men mot Wales var det faktiskt snudd på det. Vinsten var helt rättvis och nu går dem för slutspel. Man tampas som dem flesta vet med enorma problem i landet och laget spelar här med mycket hjärta, vilket dem visade tydligt mot Wales.

USA är ett lag som faktiskt har överraskat en hel del på mig. Amerikanerna är ännu obesegrade i turneringen efter två raka kryss mot Wales och England. De har, i mitt tycke, varit det vassare laget i båda mötena hittills och kliver in i matchen mot Iran som klara favoriter i mina ögon. USA har gjort det bra, men det är målen som har saknats. Lägen har dem visat att dem kan ta sig till, det är bara det där ”lilla sista” som krävts.

Inför den här matchen så tror jag USA kommer gå segrande ur matchen och ta sig vidare från gruppen. USA har sett pigga ut och känns rakt av som det starkare laget av dessa två, även om de ännu inte har tagit en trepoängare. Det kommer vilket som bli en väldigt underhållande match! Det törs jag lova!

Jag såg att ComeOn i dagsläget betalar ut 2.05 på amerikansk seger!

Speltips: USA vinner

Jag grundar mitt spel av två enkla anledningar:

  • Skickligare lag i grunden, bjuder inte på något under matcherna och kommer till väldigt bra lägen. Det är nu det gäller för dem och utgår från att dem har vässat skyttet till den här matchen!

  • Stod upp bra mot England senast och ska kunna slå Iran om man bara får till målskyttet. Pulisic kliver fram?

RYGGA USA SOM VINNARE

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.