MATCH: Nederländerna – USA

 SPELTIPS: USA +0 (Asian Handicap)

 SPELSTOPP: 15:59 3/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Expekt

Odds: 

3,00
Expekt logga
SPELA NU

Dags för åttondelarna! 

Inför den här matchen så är Nederländerna stora favoriter, vilket i mina ögon jag tycker är helt fel. Nederländerna har i mina ögon inte alls övertygat i detta VM. Försvaret har inte alls sett så stabilt ut och framåt är det ganska mediokert. Inte alls övertygat i sina matcher. Och dem har inte på något vis ”växt” under gruppspelet som USA har gjort. USA har istället övertygat mer och mer på mig. 

Dem gjorde en riktigt stark insats mot Iran där Pulisic avgjorde. Han är osäker till spel, men troligtvis så ser vi en Pulisic som är med i matchen.

Nederländerna har en Memphis Depay som i senaste matchen var med från start och verkar komma in i det mer och mer. Det är ett stort plus för dem! Stjärnor som de Jong och van Dijk har inte alls övertygat och det är mycket upp till bevis! Inte alls kommit upp i deras normala nivå. 

Nederländerna är ett av lagen som jag hade rankat väldigt högt inför turneringen, men inför den här matchen så har jag väldigt svårt att se hur dem ska vinna. Ska dem vinna så måste stjärnor i laget lyfta rejält, för räkna med att USA kommer ut heltaggade! Räkna med mycket fart & fläkt från USA.  Det är ett USA som vill framåt och jag kan inte se framför mig att detta USA kommer parkera bussen och spela ett 0-0 resultat i denna match. 

USA stod upp riktigt bra mot ett stjärnspäckat England som jag håller mycket högre än Nederländerna. USA kommer inte att visa någon större respekt i denna match.

Jag hittade ett spel på Expekt som jag kommer köra på.

USA +0 Asian handicap (pengarna tillbaka vid oavgjort) till 3.00 i odds är i mitt tycke riktigt bra!

Speltips: USA +0 (Asian Handicap)

Grundar mitt spel av en enkel anledning:

  • Nederländerna har inte alls övertygat på mig och jag tycker att USA kommer in i den här matchen med ett bra självförtroende och ett ”allt att vinna” läge. Ska Nederländerna gå vidare i matchen så måste dem steppa upp. USA kommer inte bli lätta att handskas med!

Spela hos Expekt här!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Bayern Munich - Real Madrid