MATCH: Tyskland – Sydkorea

 SPELTIPS: Tyskland gör mer än 2,5 mål

 SPELSTOPP: 11:59 3/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Expekt

Odds: 

2,05
Expekt logga
SPELA NU

Den tyska maskinen är inte ännu klara för åttondelsfinal och man går inför ett öde i sista omgången där man är ett av tre länder som ska försöka hänga med Colombia till åttondelsfinalerna. Känslan är att Alexandra Popp, Lea Schüller, Lena Oberdorf och övriga kommer ut med en revanschlust efter förlusten mot Colombia. Tyskland står å sin sida också mot Sydkorea i denna match, ett lag som knappt har något att spela för med noll poäng. Sydkorea kan gå vidare men då ska man vinna med många mål mot Tyskland, där man har ett underläge på åtta mål i målskillnaden just nu.

Tyskland kommer att gå för segern, och kommer att pumpa ur det sista i det här gruppspelet. Där hemma är inte de tyska fansen nöjda med förlusten mot Colombia och Martina Voss-Tecklenburg kommer skicka ut sitt bästa lag mot Sydkorea. En gruppspelsmatch återstår och inget finns att förlora för Tyskland mot ett nästan redan avhängt Sydkorea.

Sydkorea har inte alls imponerat i VM hittills och har själva inte gjort några mål efter sina förluster mot både Colombia och Marocko.

Fasta situationer kan bli viktiga för Tyskland med Alexandra Popp och hennes huvudspel. Längdskillnaden är inte enorm men den tyska skickligheten att använda sig av dessa situationer är viktigt. Vågar slå fast många mål i denna match och 2.05 gånger pengarna hos Expekt för minst tre tyska mål i matchen känns som ett bra spel.

Speltips: Tyskland gör minst tre mål

Grundar mitt spel av två anledningar.

  • Tysk revanschlusta efter förlusten mot Colombia!

  • Tyskland har mer att spela för och är skickliga i dessa situationer.

Rygga spelet här!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid