MATCH: Danmark – Australien

 SPELTIPS: Danmark -1

 SPELSTOPP: 15:59 30/11

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Expekt

Odds: 

2,28
Expekt logga
SPELA NU

Vinna eller försvinna för danskarna nu! Tycker att dem gjorde en ganska bra match ändå mot fransmännen senast, Frankrike är i mina ögon en riktig utmanare om guldmedaljen. Mbappé är i en klass för sig och var den stora skillnaden varför danskarna inte fick med sig poäng från senaste matchen.

Nu har Australien gjort det riktigt bra i detta VM och har en god chans att faktiskt ta sig vidare från gruppen. Men dem måste ta poäng mot Danmark, kommer dem fixa det? Nej, jag tror faktiskt inte det. Australien blev överkörda av Frankrike och fick turligt med sig 1-0 mot Tunisien. Danmark kommer vara desperata! Dem måste verkligen anfalla och lita på att dem kommer få lägen mot Australien.

Det är en helt annan sak att möta Australien kontra Frankrike som dem hade i senaste matchen. Intrycket jag fick var att Danmark nu är på gång och ska ha en riktigt god chans att ta Australien. Har en känsla av att Australien kommer parkera och rikta in sig på att spela försvar större delen av matchen, men får bara Danmark in ett mål så tror jag det kan rulla på med mål då ytorna blir större. Att möta ett desperat Danmark blir verkligen ingen lätt match för Australien! Är övertygad om att danskarna tar sig vidare!

På Expekt hittar jag oddset trevägshandicap -1 på Danmark till hela 2.28

Speltips: Danmark vinner med minst två mål

Grundar mitt spel av två anledningar.

  • Danmark kommer trycka på och efter Frankrike matchen så tycker jag att dem har rest sig ordentligt jämfört med Tunisien matchen innan. Räknar med att dem reser sig ytterligare nu när dem har kniven mot strupen.

  • Danmark måste vinna! Dem kommer gå för det och får man in en 1-0 ledning så kommer det nog öppna upp sig ännu mer i Australiens försvar.

Rygga Dansk vinst med minst två mål

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.