MATCH: Tyskland – Colombia

 SPELTIPS: Tyskland vinner med minst tre mål

 SPELSTOPP: 11:29 30/7

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Bet365

Odds: 

3,00
Bet365
SPELA NU

Tyskland kommer från ett fiasko VM, 2019 där man åkte ur så tidigt som i kvartsfinalen. Man tog sig till EM-final mot England i senaste mästerskapet och det visar egentligen på att man är ett lag och räkna med! Nu har man egentligen fått en drömgrupp, där Sydkorea ses som det tuffaste motståndet. Visst, Colombia kan mycket väl skrälla men det ska extremt mycket till. 

Tycker faktiskt att Tyskland egentligen inte har några svagheter utan man är väldigt bra rakt igenom hela truppen och kommer med all säkerhet gå väldigt långt i detta mästerskap! Dem är helt klart en tänkbar kandidat till guldet. 

Colombia kämpar med formen och har bara lyckats med två segrar på sina sju senaste matcher, det som är positivt är att dem faktiskt är obesegrade i sina fyra senaste. Första matchen inledes med vinst mot Panama, vilket egentligen inte säger så mycket då Panama är en av dem svagare nationerna i VM. 

Inför den här matchen så känner jag faktiskt att Colombia är chanslösa mot Tyskland. Dem är sämre på alla positioner och ska helt enkelt inte kunna mäta sig mot detta tyska maskineri. 

Bet365 erbjuder i dagsläget hela 3.00 gånger pengarna på att Tyskland vinner med Handicap -2, alltså vinner med tre mål eller mer! 

Det kör jag! Tycker det är alldeles för högt odds för att jag ska kunna låta bli.

Speltips: Tyskland vinner med minst tre mål

Grundar mitt spel av en enkel motivering.

  • Tyskland är en nation som helt klart gör upp om guldet, dem är bättre på samtliga positioner och kommer dessutom från en 6-0(!) seger mot Marocko.

Rygga tysk vinst med minst tre mål

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.