MATCH: Australien – Kanada

 SPELTIPS: Båda lagen gör mål

 SPELSTOPP: 11:59 31/7

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Expekt

Odds: 

1,77
Expekt logga
SPELA NU

Dags för vad jag tycker känns som en underhållande match på förhand!  Australien som vi alla vet är medvärd i detta VM riskerar nu att åka ur tidigt då dem endast är trea med tre poäng efter dessa två matcher i gruppen. Kanada ligger tvåa på fyra poäng. Två gånger under sina fem matcher har Kanada misslyckats med att faktiskt göra mål, men så blir inte fallet idag! 

I sina fyra möten med Australien tidigare så har Kanada faktiskt aldrig förlorat och oavgjort räcker för att det ska gå vidare. Australien står inför en situation där dem måste vinna. Dem måste gå för det och jag tror att det kommer bli en matchbild där det kommer bli rätt många lägen, åt båda hållen. Den här matchen tycker jag är så pass öppen och kan egentligen gå hur som helst även om Kanada har en fördel och statistiken på sin sida. 

Expekt betalar i dagsläget ut hela 1.77 på att Båda lagen gör mål. Det är ett riktigt bra odds!

Speltips: Båda lagen gör mål i matchen

Grundar mitt spel av en enkel anledning!

  • Australien som medvärd för detta VM har ett riktigt bra tryck på sina matcher och kommer behöva gå för segern. Jag är helt övertygad om att det kommer bli en svängig matchbild där det kommer öppna upp sig för båda lagen. Ska man spela på ett vinnande lag så tror jag det lutar åt Kanada,då jag tror det kommer dyka upp ett gäng kontringsmöjligheter.

Rygga spelet här!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid