MATCH: England – Senegal

 SPELTIPS: Över 2,5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 19:59 4/12

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: Unibet

Odds: 

2,40
Unibet
SPELA NU

Wow vilket slutspelsträd vi har fått i detta VM. Inför Vm hade jag aldrig trott att trädet skulle se ut som det gör i detta nu. Men nu är det dags för åttondelsfinaler och England ställs mot Senegal. Ett England som jag tycker blandar och ger, men mål kan dem verkligen göra.

Nu är dem skyhöga favoriter mot Senegal, på tok för höga favoriter i mitt tycke. Inte så att jag ser ett spelvärde i en rak seger på England. Jag tror England kommer gå segrande ur den här matchen, men ser inte spelvärde i det låga oddset.

Senegal har fått klara sig utan sin största stjärna Mané, och dem har faktiskt gjort det riktigt bra. Ett Mané i det här laget hade kunnat vara turneringens utropstecken.

Man står för en underhållande och fartfylld fotboll och nu kommer man in i den här åttondelen som rejäla ”underdogs”. Det gillar nog Senegal, allt att vinna! Ismaila Sarr och Koulibaly kan nog ställa till det en hel del för försvararna i England, men saknar nu Gueye som är avstängd. Det är ett stort avbräck!

Speltips: Över 2,5 mål i matchen

Mitt speltips inför den här åttondelsfinalen hittar vi på målsidan. England har öst in mål i gruppspelet och Senegal har faktiskt gjort fem mål framåt. I dagsläget betalar Unibet ut 2.40 i odds på Över 2,5 mål. Det tror jag kan vara ett riktigt bra spel!

  • Jag tror inte att Senegal kommer backa hemåt, utan dem kommer fortsätta anfalla som dem gjort tidigare matcher, vilket också har resulterat i några lätta mål för motståndarna. Så jag tror på en både fartfylld och målrik match.

  • Jag kör mitt tips av den enkla anledningen att det är två lag som gjort en hel del mål framåt, framförallt England. Senegal har spelat riktigt offensivt, ibland lite för offensivt och det kan leda till att engelsmännen får ganska mycket yta att gå på. Nu får Senegal klara sig utan sin klippa på mittfältet (Gueye) också. Då lär det öppna upp sig ännu mer.

Spela över 2,5 mål nu

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid