MATCH: Japan – Norge

 SPELTIPS: Japan vinner!

 SPELSTOPP: 09:59 5/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Bet365

Odds: 

1,80
Bet365
SPELA NU

Japan har under gruppspelet i VM imponerat stort och visat upp en fotbollsförmåga av absolut högsta klass. Med sin totala dominans i matcherna mot Zambia och Costa Rica, har de visat att de kan kontrollera spelet, behålla bollen och effektivt skapa målchanser. Men de har också visat upp en förmåga att anpassa sitt spel, som i 4-0-vinsten mot Spanien där de lät Spanien ha bollinnehavet men ändå kunde stänga ner deras stjärnspelare med en disciplinerad defensiv taktik. Japan har visat att de kan spela på flera olika sätt och fortfarande vinna, vilket ger dem en stor fördel i kommande matcher. Jag tror Japan kommer med maxat självförtroendet. Förstå att dem har 11-0 i målskillnad. 

Norge å andra sidan har haft en mer problematisk resa genom turneringen. Trots att de har starka spelare, har de haft svårt att utmärka sig i matcherna. Särskilt bekymrande var deras möte med Nya Zeeland, där de inte lyckades få någon effektiv offensivt. De har också haft bekymmer med skador på nyckelspelare, vilket har påverkat deras prestationer.

Om Japan kan ta vad de lärde sig från matchen mot Spanien och applicera det på Norge, så kommer det att bli en tuff match för det norska laget. Med tanke på Japans starka defensiv, så finns det också frågetecken kring om Norge kommer att kunna bryta igenom och skapa tillräckligt med chanser.

Av dessa anledningar tror jag att Japan är det starkare laget i detta möte och därför är mitt speltips att Japan vinner matchen

Bet365 erbjuder 1.80 på raka ettan Japan mot Norge.

Speltips: Japan vinner matchen

Grundar mitt spel av en enkel motivering.

  • Japan är tamejtusan stekheta just nu! 11-0 i målskillnad, stängde ner Spanien och har säkerligen självförtroendet på topp! Vilket inte är något jag tror Norge känner hittills i detta VM.

Rygga japansk vinst!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid