MATCH: Sverige-Kanada

 SPELTIPS: Sverige vinner

 SPELSTOPP: 14:00 6/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Leo Vegas

Odds: 

1,75
SPELA NU

De svenska damlandslaget har återigen gjort ett imponerade OS och är för andra gången i rad framme vid den stora finalen. OS 2016 som avgjordes i Rio de Janeiro blev det förlust mot Tyskland i finalen, då var Sverige underdogs i den finalen. Nu i OS 2021 i Tokyo ställs de svenska landslaget mot Kanada och man kliver ut i OS finalen som favoriter att vinna guldet.

Oj vilket imponerade OS de svenska damlandslaget i fotboll har genomfört. Man inledde turneringen med att tvåla till stornationen USA med 3-0 och sedan har det bara fortsatt under hela turneringen med imponerade spel. Sverige vann semifinalen mot Australien samtidigt som Kanada något oväntat besegrade USA i sin semifinal vilket gör att det är Sverige och Kanada som kommer att göra upp om guldet.

Det är en OS-final där Sverige kliver ut som favoriter på planen och pressen att vinna ligger helt klart på de svenska landslaget. Men med den rutin och kvalitet som de svenska landslaget besitter så tror jag de svenska landslaget kommer gå ut och vinna den här matchen och ordna fram ett svenskt OS-guld.

Finalen skulle ha börjat redan 04:00 svensk tid (11.00 lokal tid). Men efter att både de svenska och kanadensiska landslaget begärt att få matchen flyttad till en annan tid till följd av den otroliga hetta som är i Tokyo dagtid så har IOK valt att flytta matchen. Nu kommer matchen istället att spelas 14:00 svensk tid (21:00 lokal tid).

Speltips: Sverige vinner efter OS-guld

Jag väljer att spela på Sverige som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige är det bättre laget och har imponerat stort under turneringen

  • Sverige är favoriter och jag tror de kommer klara av pressen

  • Sverige har en större bredd än Kanada

Spela Sverige som vinnare hos Leo Vegas

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.