MATCH: Sverige – USA

 SPELTIPS: Sverige vinner under ordinarie matchtid.

 SPELSTOPP: 10:59 6/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Expekt

Odds: 

3,45
Expekt logga
SPELA NU

Sverige säkrade en 2-0-seger i sin avslutande gruppspelsmatch mot Argentina i VM, med mål av Rebecka Blomqvist och Elin Rubensson. Tränare Peter Gerhardsson vände sig till reservlaget, vilket gav viktig vila åt nyckelspelare som Kosovare Asllani och Fridolina Rolfö. 

Nu står regerande världsmästarna USA på tur i åttondelsfinalen.

Sverige har sett starka ut, särskilt på fasta situationer, och växt in i mästerskapet efter en vacklande start. USA, däremot, har inte imponerat och hade problem i sina gruppspelsmatcher, inklusive en riktigt blek insats mot Portugal. Viktiga mittfältaren Rose Lavelle saknas dessutom för USA i åttondelsfinalen.

Trots att USA bär favoritskapet enligt spelbolagen, ger Sveriges prestationer under mästerskapet anledning till optimism. USA har inte kommit igång och riskerar ett uttåg om de inte lyfter sitt spel, medan Sverige har alla chanser att ställa till med problem i åttondelsfinalen. 

Jag tycker verkligen att om Sverige någon gång ska slå ut USA i ett VM så är det nu!
Visst, USA är alltid USA men Sverige har visat betydligt mer i detta VM och jag tror man har en väldigt go känsla i truppen jämfört med USA. 

Expekt betalar i dagsläget ut hela 3.45 på Sverige under ordinarie tid!
Den måste jag bara köra!

Speltips: Sverige vinner under ordinarie matchtid

Jag kör svensk seger på ordinarie tid av en enkel motivering.

  • Sverige har visat prov på betydligt bättre spel än vad jag tycker att USA har visat upp under detta VM. USA har varit väldigt bleka och tycker faktiskt att det är väldigt mycket som inte stämmer för USA. Både i offensiven men framförallt defensiven. Tror också att Sverige kommer in i slutspelet med ett grymt självförtroende jämfört med USA.

Rygga svensk vinst här!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Atletico Madrid - Borussia Dortmund