MATCH: England – Nigeria

 SPELTIPS: England -1.5

 SPELSTOPP: 09:29 7/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Bet365

Odds: 

2,10
Bet365
SPELA NU

Äntligen dags för en vad jag tror kan bli en riktigt underhållande match! England har inte övertygat direkt i detta VM och kanske tänder man till nu? England har agerat lite annorlunda på senaste tiden. 

Trots att Sarina Wiegman inte ofta ändrar på sin taktik, gjorde hon en total omställning i Englands matchupplägg efter Keira Walshs skada. Istället för den tidigare 4-3-3-formationen, gick England över till en 3-4-1-2, vilket resulterade i en överväldigande 6-1 seger mot Kina. Det finns dock osäkerhet kring Walshs status inför åttondelsfinalen. Avbräck! 

Nigeria, å andra sidan, har överträffat förväntningarna genom att gå obesegrade i en svår grupp, vilket inkluderade en seger mot värdlandet Australien. Asisat Oshoala, Barcelonas toppanfallare, kommer sannolikt att spela en avgörande roll för Nigeria. Det här är en spelare att hålla ett extra öga på! 

Även om England är skyhögafavoriter efter deras senaste prestation, bör Nigerias styrka inte underskattas. Det här kommer bli en tuff nöt att knäcka för England. Tittar man på spelutbudet så är oddset på 1,27 för en engelsk seger kanske inte är så lockande, men ett spel på England att vinna med -1,5 i asian handicap rätt lockande. Även om jag tror att Nigeria kommer bjuda upp på dans så tror jag ändå att England drar längsta strået. Får man in ett tidigt mål på Nigeria så kan det trilla in fler..

Bet365 erbjuder i dagsläget 2.10 på England -1,5

Speltips: England -1.5 (Asian Handicap)

Grundar mitt spel av en enkel motivering:

  • England kanske inte har övertygat fullt ut i detta VM, men tycker att senaste matchen mot Kina visar att dem är riktigt på gång nu. 6-1 talar sitt tydliga språk. Nigeria har verkligen gjort ett toppen VM, men här tror jag resan tar slut.

Rygga engelsk vinst med minst två mål

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.