MATCH: Colombia – Jamaica

 SPELTIPS: Matchen slutar oavgjort eller Jamaica vinner efter ordinarie matchtid 

 SPELSTOPP: 09:59 8/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Expekt

Odds: 

1,76
Expekt logga
SPELA NU

Innan bollen sparkades igång i Australien kunde ingen ha förutspått detta som en åttondelsfinal, så vem av de två lagen kommer att fortsätta sitt sagolika äventyr till kvartsfinalerna?

Colombia gör bara sitt tredje framträdande i denna turnering, med sin enda VM-seger, före denna sommar, mot Frankrike för åtta år sedan.

Oavsett detta inledde Las Chicas Superpoderosas denna kampanj med en 2-0-seger över Korea, innan de chockade fotbollsvärlden genom att besegra Tyskland med 2-1. I deras väg står det jamaicanska laget, som har haft svårt att ens vara på VM, än mindre att fortfarande vara här efter att mer än hälften av lagen har åkt hem. Jamaica fick sin första VM-seger någonsin, med Allyson Swabys nick som sänkte Panama, samtidigt som de höll två jättar, Frankrike och Brasilien, till mållösa oavgjorda matcher.

Naturligtvis har Jamaica gjort otroligt bra bara för att komma till åttondelsfinalen, men de kommer att tro att detta är en vinnbar match, särskilt med tanke på deras försvarsrekord hittills. Sjukt imponerande!

Båda lagen har gjort överraskande starka insatser i VM i Australien. Trots ekonomiska svårigheter och låga förväntningar har båda lagen tagit sig till åttondelsfinal. Colombia, med sina tidigare framträdanden och överraskande vinster över Korea och Tyskland, är säkra på att de kan nå kvartsfinalen för första gången. Å andra sidan har Jamaica, trots svåra odds, tagit sig igenom gruppspelet utan att släppa in ett enda mål! 

I dagsläget erbjuder Expekt hela 1.76 på dubbelchansen X2. Alltså att det slutar oavgjort eller Jamaica vinst på ordinarie tid. Den måste jag köra!

Speltips: X2 i matchen (jamaicansk vinst eller oavgjort)

Grundar mitt spel av en enkel motivering.

  • Jamaica har visat prov på en heroisk defensiv! Kunde man nolla Frankrike och Brasilien kan man såklart nolla även Colombia. Man är inte helt ofarliga när man kommer upp i offensiven och med den urstarka defensiven ihop med det grymma självförtroendet som strålas av truppen, ja då kan det gå vägen!

Rygga spelet här!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid