MATCH: Nederländerna – Argentina

 SPELTIPS: Över 2,5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 15:59 9/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: ComeOn

Odds: 

2,45
SPELA NU

Äntligen dags för match igen efter några dagars vila. Nu ställs Nederländerna mot Argentina som jag tror kommer bli en riktigt underhållande match. En riktigt spännande kvartsfinal!

Argentina har haft en ganska ”lätt” väg fram till nu och samma tycker jag gäller för Nederländerna. Båda lagen skulle jag vilja säga har underpresterat. Inte alls kommit upp i den nivån man är van att se dem.

Jag personligen vart inte alls imponerad över Argentinas match mot Australien, även om Australien gjorde det svårt för Argentina så va det med nöd och näppe matchen inte gick till förläggning på tilläggstid. Nederländerna vann ganska bekvämt mot USA, men jag tycker också att USA gjorde en av deras sämre matcher. Viktigt för Nederländerna att få tillbaka Memphis Depay, som också hittade målet!

Det kommer bli en underhållande match, men räkna med en tät tillställning. Man ska absolut inte räkna ut Nederländerna som jag faktiskt tycker har spelat bättre än Argentina, men mot kanske lättare motstånd. Tycker Argentinas defensiv har varit lite oroväckande och man har släppt till alldeles för många lägen.

Jag hittade ett odds till den här matchen på ComeOn som jag kommer spela. Över 2,5 mål ger i dagsläget 2.45 i odds. Den kör jag!

Speltips: Över 2,5 mål i  atchen

Jag kör det av två enkla anledningar:

  • Både Nederländerna och Argentina har visat upp på ganska dålig defensiv men gillar att gå upp i anfall. Jag räknar med en tät tillställning, men också att det kommer svänga ganska mycket fram och tillbaka. Kontringslägen lär dyka upp!

  • Både lagen har gjort mål i samtliga matcher. 2 av 4 matcher för båda lagen har också resulterat i att båda lagen har gjort mål. Mot också vad jag ser som ”lättare motstånd”

SPELA ÖVER 2,5 MÅL I MATCHEN

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid