Efter förlusten mot Sverige i torsdags så studsade Spanien tillbaka till vinnarspåret igen. Efter 4-0 mot Georgien hemma så leder spanjorerna gruppen igen. Detta dock med två matcher fler spelade än Sverige.

Under söndagskvällen spelade Spanien och Georgien en VM-kvalmatch. Georgien kom från förlust med 0-1 mot Kosovo senast och Spanien kom även de från en förlust mot Sverige på Friends Arena, som bekant.

Senast lagen möttes så kom Spanien undan med blotta förskräckelsen när Dani Olmo avgjorde i den 93:e matchminuten och gav Spanien segern till 2-1. Men denna gång skulle det bli andra bullar.

Spanien, som blivit hårt kritiserade i hemlandet efter förlusten mot Sverige, dominerade fullständigt mot Georgien på hemmaplan. Redan efter 14 minuter så tog spanjorerna ledningen genom Jose Gaya. Tio minuter senare utökades ledningen och drygt fem minuter innan halvtidspaus så ökade Spanien på till 3-0.

I den andra halvleken så gjorde Pablo Sarabia matchens sista mål till 4-0 och fastställde slutresultatet. I och med den spanska segern så leder Spanien VM-kvalgruppen på 10 poäng, en poäng före Sverige. Lägg där till att Sverige har två matcher mindre spelade.

I den andra parallella matchen i Sveriges VM-kvalgrupp så spelade Kosovo och Grekland. Där ledde Grekland med 0-1 under i stort sett hela matchen. Men med matchens sista chans så kvitterade Kosovo till 1-1. Detta blev ett drömresultat för Sverige. Grekland ligger på tre poäng efter tre matcher och Kosovo har inkasserat fyra poäng på lika många spelade matcher. Vilket gör att de nu har svårt att hota Sverige och Spanien i tabelltoppen.