De åtta europeiska landslagen som kommer att spela playoff till helgen är just nu i full gång med att ladda upp inför de viktiga matcherna. Förutom att stärka sitt eget lag till max, så har man noggrann studerat hur motståndet förbereder. Man har nog även tittat tillbaka på tidigare möten med laget och här summerar vi hur det gått i de tidigare matcherna mellan playoff-motståndarna.

Nordirland-Schweiz
Lagen har spelat mot varandra vid fyra tidigare tillfällen, där Nordirland vunnit två utav mötena. I de andra två matcherna blev det en vinst till Schweiz samt ett oavgjort resultat. Senaste mötet skedde 2004 och då blev resultatet 0-0.

Kroatien-Grekland
Under åren har Kroatien och Grekland mötts på planen vid sex tillfällen. Hälften utav dessa har slutat med ett oavgjort resultat och utav de resterande tre var Grekland vinnare i två utav dem. Vid kvalet till EM 2012 möttes laget senast och då vann Grekland med 2-0 på hemmaplan.

Sverige-Italien
Som vi tidigare nämnt har Sverige och Italien en historia som innehåller hela 26 möten, där Italien vunnit 11 utav dem samtidigt som Sverige tagit hem sex matcher. Senast som Sverige och Italien möttes på plan var under EM 2016, då Italien vann med 1-0.

Danmark-Irland
Fem utav de tretton mötena mellan lagen genom åren har slutat med vinst till Irland och lika många har resulterat i ett oavgjort resultat. Lagens senaste match spelades 2007 där Irland tog hem matchen med 0-4.