HÀr presenterar vi tv-sÀndningarna ifrÄn kvalificeringen till fotbolls VM 2022. Det Àr TV4 som har rÀttigheterna till det europeiska kvalet och dÀrmed kommer matcherna att sÀndas i deras kanaler. Man kan Àven streama hela kvalet hos C More. Kvalmatcherna spelas mellan mars-november 2021, samt att playoffmöten Àger rum i mars och juni 2022.

Notera att det Àr starttid för matcherna som syns i tablÄn och det kan hÀnda att sÀndningarna börjar en stund innan avspark.

TV-TIDER VM-KVALET 2022

Alla fotbolls VM kval tv tider Àr angivna i svensk tid. DÄ de europeiska lÀnderna befinner sig i lite olika tidszoner kan det hÀnda att lokal matchtid och svensk sÀndningstid skiljer sig nÄgot Ät. HÀr nedan ser du vilken tidsskillnad som gÀller mellan Sverige och de lag som man möter under kvalet.
Georgien: + 3 timmar
Grekland: + 1 timme
Kosovo: Samma tid
Spanien: Samma tid

Sveriges hemmamatcher under kvalet kommer att spelas pÄ nationalarenan Friends Arena i Solna, Stockholm.

đŸ–„ïž Streama fotbolls VM kvalet

Trots att TV4 har rÀttigheterna till samtliga matcher i det europeiska VM-kvalet, sÄ kommer man inte ha möjligheten att visa alla möten i sina kanaler. IstÀllet Àr streamingtjÀnsten C More plattformen som man fÄr besöka om man vill fÄ en fulltÀckande bevakning av kvalspelet.GratistjÀnsten TV4 Play kommer inte att visa nÄgra matcher ifrÄn kvalet eller det slutliga mÀsterskapet.

Hos C More kan du se matcherna i realtid, men Àven titta pÄ dem i efterhand om det passar dig bÀttre. Du kan nÀr som helst pausa och spola tillbaka under sÀndningen, som dessutom Àr fri frÄn reklamavbrott. För att kunna följa EM kvalet hos C More krÀvs det att man har nÄgot av sportpaketen C More Mycket Sport eller C More All Sport. Du kan nÀr som helst avsluta ditt abonnemang, dÄ det inte finns nÄgra bindningstider.

Följ Afrikanska VM-kvalet hos Viaplay

Förutom det europeiska VM-kvalet finns det Àven svenska sÀndningsrÀttigheter för matcherna som spelas mellan de afrikanska landslagen. Dessa Àgs av Nent Group och dÀrmed kommer du kunna följa dessa matcher pÄ deras streamingtjÀnst Viaplay. HÀr krÀvs det att man har paketet Viaplay Sport eller Viaplay Total för att kunna se matcherna.

Följ Asiatiska kvalet hos C More

Förutom att TV4 har rÀttigheterna till matcherna i det europeiska kvalet, har de nyligen förvÀrvat svenska sÀndningsrÀttigheter för matcherna som spelas mellan de asiatiska landslagen. Du kan dÀrmed streama alla kvalmatcher hos C More. HÀr krÀvs det att man har paketet Mycket Sport eller All Sport för att kunna se matcherna.

⏰ NĂ€r börjar VM-kvalet 2021?

Mellan mars och november 2021 kommer hundratals kvalmatcher att spelas mellan de europeiska landslaget i fotboll. Matcherna spelas oftast pÄ kvÀllstid, men det hÀnder att enstaka kvalmöten sker mitt pÄ dagen. HÀr hos EM-fotboll.se hittar du den kompletta kvaltablÄn.

đŸ“ș Vem sĂ€nder matcherna ifrĂ„n VM-kvalet?

Det Àr TV4 som har rÀttigheterna till Europas kvalmatcher. Utvalda möten, dÀribland alla Sveriges matcher, kommer att visas i deras linjÀra kanaler.

đŸ“± Kan jag streama matcherna ifrĂ„n VM-kvalet?

Samtliga kvalmatcher kommer finnas tillgÀngliga hos streamingtjÀnsten C More.

>> HÀr kan du lÀsa mer om att streama VM-kvalet