Ikväll spelas en viktig playoff-match för herrlandslaget. När Tjeckien kommer på besök till Friends Arena så ser Martin Olsson och Marcus Danielson ut att starta som ytterbackar enligt Sportbladet.

En rysarmatch väntar ikväll när Sverige kan krossa sina drömmar om VM i Qatar i vinter. Mycket står på spel när Tjeckien gästar Solna med avspark 20:45.

Båda lagen har haft skadeproblem eller problem med avstängningar inför. Tjeckien har fått byta ut hela sin fyrbackslinje och Sverige har också fått göra om i sin backlinje. Ludwig Augustinsson missar playoff-mötet på grund av sjukdom samtidigt som Emil Krafth är avstängd. Det öppnar nu upp för Martin Olsson som vänsterback och Marcus Danielson som högerback enligt uppgifter.

Sportbladet rapporterar om att spelarna nu fått sin startelva där Dejan Kulusevski och Alexander Isak startar som forwards. Mittfältet ser ut som vanligt med Kristoffer Olsson och Albin Ekdal centralt med Viktor Claesson och Emil Forsberg på varsin kant. Enligt Sportbladet så är detta den svenska startelvan om inte något oförutsett händer under dagen.

Sveriges startelva mot Tjeckien:

Robin Olsen

Marcus Danielson – Victor Nilsson Lindelöf – Joakim Nilsson – Martin Olsson

Viktor Claesson – Kristoffer Olsson – Albin Ekdal – Emil Forsberg

Dejan Kulusevski – Alexander Isak