I den sista träningslandskamp så var det nu dags för Sverige att sätta de sista detaljer inför det stundande VM:et. Det var framför allt anfallet som var det stora frågetecknet. Men det är ett fortsatt frågetecken då det för 3:e landskampen i rad blivit 0 mål för Sverige.

En bra start på matchen, under de första 15 minutrarna så hade Sverige fler chanser än under 90 minuter mot Danmark. En anledning kan vara att Peru inte ligger så högt och pressar, vilket ger Sverige utrymme och lugn i sitt passningsspel.

Peru testar det svenska försvaret genom sina snabba omställningar, vilket skapat en del bekymmer för Sverige och Robin Olsen får visa vad han går för.

Trots att Sverige hade ett bättre anfallsspel än mot Danmark så blev det enbart ett skott på mål. Även om det var en väldigt bra chans och fin prestation så är det alldeles för lite.

Det fina spelet från 1:a halvlek följde inte med in i den andra. Istället var det Peru som tog för sig lite mer utan att bli riktigt farligt. Försvaret funkar fortfarande, men var är anfallet?

Publiksiffra: 32 163

Domare: Moen S. (Nor)
Spelplats: Ullevi (Göteborg)


Borussia Dortmund - Real Madrid