I slutet av mars kommer Europas tre sista platser i VM att fyllas i samband med att VM-playoffen går av stapeln. Svenska Fotbollsförbundet har hållit på biljettsläppet, men när Sverige nu öppnar upp har man presenterat ett datum där läktarna på Friends Arena ska fyllas!

Sverige blev som bekant lottade att möta Tjeckien i den första matchen, där en seger tar dem vidare till en andra match mot Polen eller Ryssland på bortaplan. Vinnaren i denna kamp får packa sina väskor och bege sig till Qatar till vintern. Att den första matchen spelas på hemmaplan ses precis som vid andra matcher som en fördel och detta blir även första gången på mycket länge som hemmaborgen kan fyllas till bredden av supportrar.

Enligt Svenska Fotbollsförbundets hemsida har intresset för biljetter varit mycket stort hos supporterklubben, där biljetter fanns tillgängliga under en period tidigare i år. Men nu är det alltså klart när försäljningen drar igång igen, och då även för den allmänna publiken.

Datumet att hålla koll på är fredagen den 18 februari, då man klockan 10:00 släpper biljetterna till matchen. Om du är Guldmedlemmar i Supporterklubben kommer ett begränsat antal biljetter finnas tillgängliga redan från och med måndagen den 14 februari.

 


Borussia Dortmund - Real Madrid