Annons: ⇢ William Hill - Lägg in 200 kr - Få ett freebet värt 100 kr!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Vi är just nu halvvägs igenom gruppspelsomgången i Confederations Cup. Lagen har hunnit spela ihop sig och ställts emot både 1 och 2 olika motstånd såhär långt. Än så länge är det svårt att avgöra vilka lag som tar sig vidare till semifinal, men en titt på tabellerna kan ändå ge en liten förvarning om hur det hela kan sluta.

I grupp A är det just nu Mexiko som håller i förstaplatsen, efter att ha spelat lika mot besegrat Nya Zeeland samt spelat oavgjort mot Portugal, som är hack i häl med lika många poäng i tabellen. Under gårdagen lyckades laget besegra hemmanationen Ryssland under deras möte efter ett snabbt mål i matchens första skede.

I grupp B har lagen hittills endast spelat en match vardera och den andra omgången spelas under dagen idag. Hittills är det Chile och Tyskland som lyckats plocka poäng och därmed håller topp-placeringarna i gruppen. Ikväll ställs lagen emot varandra och en utav dem kan därmed ta ett ordentligt grepp om förstaplaceringen.

Under lördagen och söndagen avrundas gruppspelet och de två bästa lagen ur respektive grupp går till semifinal. Här möter vinnaren i grupp A laget som blev tvåa i grupp B samtidigt som segraren i grupp B möter tvåan i grupp A.


Annons: ⇢ William Hill - Lägg in 200 kr - Få ett freebet värt 100 kr!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder