Foto: Bildbyrån

Den svenska landslagsmålvakten Robin Olsen har gjort klart med en ny klubb. Nästa klubbadress blir Sheffield United i engelska Championship, på lån.

Under natten så presenterades äntligen Robin Olsen för en ny klubb. Målvakten har varit ett hett villebråd sedan den goda prestationen i EM under sommaren, men någon klubb har inte kunnat presentera svensken. Roma, som äger Robin Olsen, har velat sälja honom så det har endast varit en fråga om tid för att hitta en ny klubb för svensken.

Och nu är det klart. Med bara en dag till VM-kvalmatchen mot Spanien på Friends Arena så presenteras Robin Olsen av Sheffield United. Den engelska klubben, som åkte ur Premier League förra säsongen, tar in Olsen på ett lån över säsongen. Klubben har sökt en ersättare till Aaron Ramsdale, som lämnade Sheffield för Arsenal under augusti månad.

Robin Olsen känner till den engelska fotbollen efter att han var på lån i Everton under den gångna säsongen. Men nu kommer han alltså att representera en klubb i den engelska andraligan.


Ryssland - Cypern
Kroatien - Ryssland