”Har man fått framgångar och närmar sig ett transfer-fönster så kommer sådana här spekulationer. Men jag har inte hört något från varken Celtic eller min agent”, säger Mikael Lustig

Mikael Lustig har gjort succé i Celtic och nu är Rubin Kazan från Ryssland ute efter honom. Det är den skotska tidningen Daily Record som spridit rykten om en transfer till Ryssland. Lustig har däremot inte hört någonting från varken Rubin Kazan eller Celtic om en möjlig flytt. Att Celtic inte sagt något om det till backen kan även vara för att de inte vill sälja honom. Daily Record har även sagt att klubben inte kan se sig bli av med Lustig inom en sådan snar framtid. Lustig har varit med klubben i 1 år och säger att han inte har någon brådska att lämna Celtic.
– Alla har sitt pris, men det är inget jag lägger något krut på. Pengar spelar en viktig roll. Det kan vara något i framtiden, men det är inget som jag har tänkt på alls just nu, säger Mikael Lustig.

Han är framför allt fokuserad på att lyckas i Champions League nu när Celtic gått vidare från gruppspelet. Har en spelare medverkat i Champions League och gjort bra ifrån sig ökar deras marknadsvärde. Något Lustig är medveten om och hoppas ska hända. Han ser det som ett bra skyltfönster.
Lustig deltog inte i helgens matcher på grund utav stelhet i en benmuskel. Han kommer däremot att delta i onsdagens match mot Arbroath FC.


Borussia Dortmund - Real Madrid