MATCH: Australien – Brasilien

 SPELTIPS: Brasilien vinner

 SPELSTOPP: 18:00

 UNITS: 1/5

 SPELBOLAG: HAJPER

Odds: 

3,25
888sport
SPELA NU

Ikväll är det dags för sjätterankade Australien, som förlorade sin första match, att ställas som tionderankade Brasilien, som tack vare Christianes hattrick nu sitter i förarsätet. Brassarna står i 3,25 hos 888Sport – vilket är alldeles för högt för ett lag som nu jagar gruppsegern. 

Brasilien kunde komfortabelt knalla förbi Jamaica med 3-0 efter hattrick från veteranen Christiane. Även bollinnehav och målchanser lutade i Brasiliens favör, och de gulgröna kontrollerade händelserna matchen igenom.

För Australien startade VM desto tyngre. Förlust 1-2 mot Italien där Barbara Bonansea blev stor hjälte med två mål. Dessutom hade hon ett tredje i mål som i efterhand dömdes bort för offside.

Australien visade upp ett darrigt försvarsspel som bjöd italienskorna på flera klara lägen. I premiären var det bara Bonansea som lyckades ta vara på sina lägen – mot Brasilien får Australien se upp med flera vassa måltjuvar. Inte minst Christiane som uppenbarligen gör mål på allt. Brasilien hade 19 skott mot Jamaica. Fortsätter Australien bjuda motståndarna på målchanser kommer det här bli en jobbig kväll för Lydia Williams i mål.

Australiens försvarsspel darrar. 3,25 på Brasilien är för högt för ett lag som redan visat att kvalitén fortfarande finns. Spelvärde!

Speltips: Brasilien vinner

Jag väljer att spela på Brasilien som vinnare efter full tid för att:

  • Australien fick inte ordning på försvarsspelet mot Italien

  • Brasilien har en Christiane i toppform att tillgå

  • Det kommer bli en jämn match där spelvärdet finns i Brasiliens höga odds

Rygga brasilien till 3,25 hos 888sport!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här


Borussia Dortmund - Real Madrid