MATCH: Frankrike – Marocko

 SPELTIPS: Frankrike vinner med minst 2 mål

 SPELSTOPP: 19:59 14/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Unibet

Odds: 

2,65
Unibet
SPELA NU

Hatten av för Messi som fixade Argentina till en VM-final. Nu är det dags för den andra semifinalmatchen mellan Frankrike-Marocko. Tycker Marocko är helt värdiga att vara i semifinal. Utan tvekan det lag som har imponerat och överraskat mest detta VM.

Dem har slagit ut nationer som Spanien,Portugal och Belgien. Det säger ju en hel del. Deras väg till semifinalen har inte varit lika bekväm som det kanske varit för Frankrike. Marocko har nu på sina fem senaste släppt in ett enda mål. Det är grymt imponerande med tanke på motståndet dem har ställts mot, dem har också har haft en väldigt imponerande offensiv! Dem kan mycket väl ställa till det mot Frankrike, men nu ställs man mot deras tuffaste motståndare hittills. Och jag tror det tar stopp här.

Matchen i sig tycker jag känns väldigt oviss på förhand, men där jag ändå tycker att Frankrike ska vara klara favoriter. Marocko spelar med sån hjärta och passion att dem mycket väl kan ta sig till finalen nu, men deras spelsätt har varit väldigt krävande rent fysiskt och flera spelare har sett lite trötta ut i slutet av matcherna. Man har fått springa oändligt mycket i försvarsspelet mot både Spanien och Portugal.

Det lär kunna ta ut sin rätta till slut och när man nu ställs mot Frankrike. Jag tror inte att Marocko håller för ännu en match mot ett motstånd av den här kvaliteten. Mbappé kom ju aldrig riktigt till förra matchen då han var punktmarkerad av en Walker. Nu tror jag han kommer kunna komma till på ett annat sätt. Om inte annat så lär det öppna upp sig för andra spelare i laget. För inte går han mållös två matcher i rad?

Jag hittade oddset 2.65 på Unibet med -1 på Frankrike i trevägshandicap.

Speltips: Frankrike -1

Jag grundar mitt spel främst av en enkel anledning.

  • Frankrike har finalplatsen inom räckhåll och kommer troligtvis med mycket fräschare ben än Marocko som har fått slita oerhört mycket dem senaste matcherna, jämfört med Frankrike som har fått en betydligt trevligare resa. Frankrike är bättre på så gott som alla positioner och har verkligen övertygat på mig i det här mästerskapet, både framåt och bakåt. Spetsen som finns i det här laget ska utan tvekan kunna såra Marocko!

Spela Frankrike -1

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid