MATCH: Brasilien – Venezuela

 SPELTIPS: Brasilien (-1) och Båda lagen gör inte mål

 SPELSTOPP: 02:30

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888Sport

Odds: 

1,98
888 Sport logga
SPELA NU

Brasilien krossade Bolivia i öppningsmatchen medan Venezuela kom undan med 0-0 mot Peru. Brassarna är storfavoriter att vinna gruppen och har en Philippe Coutinho i storform. Det ska inte gå för Venezuela att komma undan med något mindre än 0-2 i baken. Brasilien (-1) och Båda lagen gör inte mål kombineras därför hos 888Sport till 1,98. 

Brasilien, som saknar fixstjärnan Neymar, rivstartade Copa America och vann med 3-0 mot Bolivia. Philippe Coutinho gjorde två av målen, varav ett på straff. Inte så svårt kanske, när egna laget skickar iväg 20 avslut på mål och har ett bollinnehav på 75%. Men hur som helst, Coutinho är i storform och fortsätter det så kan han på egen hand avgöra mötet med Venezuela.

Ett Venezuela som fick med sig oavgjort mot Peru. En lågkvalitativ match där Peru var väl värda vinsten. Venezuela hade sina chanser, men var till största delen tillbakapressat mot ett ineffektivt Peru. Sista 15 minuterna vart en pers för venezuelanerna efter att Luis Del Pino Mago tagit sitt andra gula kort.

Mot Brasilien väntar en ännu värre anstormning och jag har svårt att se att Venezuela skulle få rum att tråckla in ett mål.

Brasilien vinner med 3-0.

Med Spelskaparen hos 888Sport kan vi kombinera Brasilien (-1) och Båda lagen gör inte mål till 1,98, vilket spelas med 2/5 units.

Speltips: Brasilien (-1) och Båda lagen gör inte mål

Jag väljer att spela på att Brasilien vinner med minst två mål och att båda lagen inte gör mål:

  • Brasilien är storfavoriter med Coutinho i målform

  • Brassarna var heta mot Bolivia. Samma matchbild förväntas nu.

  • Venezuela var tillbakapressade mot Peru. Värre anstormning väntas här.

RYGGA kombon till 1,98 hos 888sport

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här


Bayern Munich - Real Madrid