MATCH: Dam-VM 2019

 SPELTIPS: USA/Kanada

 SPELSTOPP: 21:00 7/6

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: HAJPER

Odds: 

4,50
Hajper logga
SPELA NU

På fredag drar Dam-VM äntligen igång! Sommarens stora fotbollshändelse där det förmodligen blir just förhandsfavoriterna USA, England, Frankrike och Tyskland som gör upp om guldet. Men! Väljer också att höja ett varningens finger för Kanada. 

De regerande VM-mästarinnorna från 2015 har de senaste åren varit fortsatt starka, och landar nu välförtjänt på en förstaplats i rankingen. Att de kammar hem VM även den här gången skulle därför inte vara någon jätteskräll. Man skrattade sig igenom CONCACAF och SheBelieves Cup 2016, förlorade snöpligt mot Sverige i OS, dominerade återigen CONCACAF och SheBelieves Cup 2018 – och har ett överlägset bra facit i de mellanliggande träningsmatcherna.

Morgan kan fortfarande
På de fem senaste träningslandskamperna under maj och juni står amerikanskorna på 22-3 i målskillnad. Mycket tack vare storstjärnan Alex Morgan, som till skillnad från många av Sveriges veteraner lyckats behålla kvalitén medan hon samlat på sig rutin. Morgan vann i slutet av förra året skytteligan i CONCACAF med sju mål på fem matcher och har på senaste tiden fått ordentlig hjälp med målskyttet av Carli Llyod, som även hon är van på VM-scenen. Lägg där till unga stjärnskottet Mallory Pugh som kan ställa till ordentligt med oreda i motståndarförsvaren.

4,50 gånger pengarna på USA är inga monsterodds – och det kommer sitta långt inne. Men 4,50 är alltid 4,50 och USA är alltid USA. Därför spelas jänkarna med 2/5 units hos Hajper.

Vill även höja ett varningens finger för Kanada till 23 gånger pengarna. Kanadensiskorna har även de haft ett stabilt år där man slagit flera av toppnationerna. I laget finns dessutom Adriana Leon som verkligen hittat formen under året.

Speltips: USA vinner VM

Jag väljer att spela på USA som VM-mästare för att:

  • Går som tåget och har så gjort under en längre tid

  • Spelar i en enkel grupp där även åttondelsfinalen ser ut att bli minst sagt överkomlig

  • Alex Morgan kan än – och har nu dessutom backning av flera andra heta spetsspelare

RYGGA USA SOM VINNARE HOS HAJPER!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här


Borussia Dortmund - Real Madrid