Foto: Bildbyrån

Det tyska landslaget kommer att spela VM i Qatar 2022. Det står klart efter att Tyskland besegrade Nordmakedonien med 4-0 samtidigt som Armenien förlorade mot Rumänien.

Under måndagskvällen spelades det VM-kval runt om i Europa, där många viktiga matcher spelades. Måndagen var också en dag där det europeiska kvalets Grupp J avgjordes, åtminstone i den absoluta toppen.

Tyskland blev under måndagen det första europeiska landet att ta sig vidare till VM 2022. Detta efter att man besegrade Nordmakedonien med 4-0 på bortaplan. Samtidigt som den tyska storsegern ägde rum så gick också resultaten i gruppen med Tyskland. Grupp J är en jämn grupp, där Armenien, Nordmakedonien och Rumänien ligger på 12 respektive 13 poäng. Samtidigt som Island jagar bakom med 8 poäng.

Men i och med att Rumänien igår vann mot Armenien (som inför gårdagen låg tvåa) så kan alltså Tyskland kvalificera sig för VM redan nu, med två omgångar kvar att spela. Tyskland har endast tappat poäng i en match, när man förlorade mot Nordmakedonien på hemmaplan.

Annons: ⇢ Betsson - Få 100 kr att spela på sport när du gör din första insättning

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Ikväll (12 oktober) kan också Danmark bli klara för VM. Danskarna har gått obesegrade i VM-kvalet hittills och ställs mot Österrike hemma på Parken. Även England kan bli klara för världsmästerskapen ikväll, om man vinner och övriga resultat går vägen.


Ryssland - Cypern
Kroatien - Ryssland