Cristiano Ronaldo gjorde en uppmärksammad intervju bara dagar innan VM startade. En intervju som blivit en stor snackis runt om i fotbollsvärlden. Nu står det även klart att Cristiano Ronaldo som befinner sig i Qatar för att spela VM för sitt Portugal att han och Manchester United går skilda vägar med omedelbar verkan. 

Det var för en vecka sedan som Cristiano Ronaldo gjorde en intervju med Piers Morgan som har blivit en världsnyhet, mycket på grund av att Cristiano Ronaldo sågade personer och sin tränare i Manchester United, Erik ten Haag. Ronaldo riktade hårt kritik mot flera personer inom klubben och ansåg sig vara sviken av klubben.

Intervjun fick genast stor uppmärksamhet och uppladdningen för Portugal och Cristiano Ronaldo som befinner sig i Qatar för att på torsdag inleda VM-äventyret mot Ghana, har handlat i stort sett enbart om denna intervju. Det har till och med gått så långt att Ronaldo själv har fått kliva in på intervjuer han inte var tänkt att närvara på för att säga åt reportrar på plats att ställa andra frågor till hans lagkamrater i Portugal som inte handlar om hans intervju.

Nu bara två dagar innan Portugals VM-premiär står det även klart att Cristiano Ronaldo och Manchester United går skilda vägar och kontraktet bryts med omedelbar verkan.

Hur hela den här situationen har påverkat Portugal och Cristiano Ronaldo återstår att se, men det har kablats ut klipp på en väldigt frostig stämning mellan Cristiano Ronaldo och hans numera tidigare klubbkollega Bruno Fernandes.

Var Cristiano Ronaldo kommer att spela när VM är över är ännu inte klart, men det har ryktats om att portugisen ska vara påväg till MLS, alternativt en återkomst till Portugal och Sporting Lissabon där allting startade för 20 år sedan.

Cristiano Ronaldo gjorde under sina två sejourer i Manchester United totalt 145 mål på 349 matcher.


Borussia Dortmund - Real Madrid