Foto: Bildbyrån

Victor Nilsson Lindelöf och hans fru Maja har fått tillökning i familjen. Det innebär att den svenska lagkaptenen nu kommer att ansluta till landslagssamlingen inför matchen mot Grekland på tisdag.

Igår spelade Sveriges herrlandslag mot Kosovo på Friends Arena och vann med 3-0. Då fick Janne Andersson spela utan sin lagkapten Victor Nilsson Lindelöf. Manchester United-försvararen har befunnit sig hemma i England i väntan på att han och hans fru Maja ska få sitta andra barn.

Och nu har familjen Nilsson Lindelöf fått tillökning i familjen. Under söndagsmorgonen delar paret med sig av glädjen på sociala medier, där de meddelar att de har fått en son. Maja- och Victor Nilsson Lindelöf har sedan tidigare en son som föddes 2019.

Medan fotbollssverige gratulerar paret till babylyckan så har det också väckts frågor kring Victor Nilsson Lindelöfs vara eller icke vara mot Grekland i den viktiga VM-kvalmatchen på tisdag. Men frågan var inte länge i luften innan landslagschefen Stefan Pettersson kom med besked. Lagkaptenen kommer att ansluta till landslagssamlingen i Stockholm och vara aktuell inför mötet med Grekland.

– Det har varit planen hela tiden och så kommer det bli, säger landslagschef Stefan Pettersson till SVT Sport.

Sverige möter alltså Grekland tisdagen den 12 oktober på Friends Arena, i en match som är viktig för framtiden i kvalgruppen.