© Bildbyrån

De sista matcherna i herrarnas olympiska fotbollsturnering är nu spelade och de sista poängen i gruppspelet har delats ut. Här summerar vi de åtta matcherna som ägt rum under dagen.

Brasilien säkrade gruppsegern i grupp D i och med sin seger mot Saudiarabien. Matheus Cunha inledde lagets målskytte tidigt i matchen men det dröjde inte länge innan motståndarna kunde kvittera. Mot matchens slut kunde man spika slutresultatet, där ett av lagens mål dömdes bort efter videogranskning.

Ett tyskt självmål i matchen mellan Tyskland och Elfenbenskusten gjorde att motståndarna fick ledningen i matchen halvvägs in i den andra halvleken. Kort därpå kunde Eduard Lowen kvittera, men slutresultatet blev att lagen fick dela på poängen.

Mötet mellan Rumänien och Nya Zeeland blev en mållös historia med ynka fyra skott på mål under hela matchen.

Sydkorea bjöd på en dunderseger i matchen mot Honduras. Laget tilldelades tre straffar under mötet, som alla sattes i nätet. Utöver detta gjorde laget ytterligare tre fullträffar på egen hand. Hwang Ui-Jo blev stor hjälpte och tremålsskytt i mötet.

Spanien och Argentinas match slutade oavgjort efter ett mål från bägge håll. Spanien inledde målskyttet i mitten av den andra halvleken och först med tre minuter kvar kunde Argentina kvittera.

Egypten gick segrande ut matchen mot Nya Zeeland och kunde till slut tack vare en bättre målskillnad knipa den andra slutspelsplatsen i gruppen.

Japan inledde mötet med Frankrike med en 2-0 ledning i första halvlek. Med 20 minuter kvar kunde man utöka ledningen och kort därpå fick man även ett numerärt övertag när franska Randal Kolo Muani drog på sig ett rött kort. På tilläggstid kunde man sedan spika slutresultatet 4-0.

Matchen mellan Mexiko och Sydafrika liknande på många sätt den andra matchen i grupp A och det mexikanska laget lyckades göra två mål under de första 45 minuterna. Kort efter paus fick Sydafrikas Tercious Malepe kliva av planen efter allvarligt otillåtet spel. Det numerära övertaget gav ett mål, men höll dock bara i sig i dryga åtta minuter innan Mexiko också fick spela med nio utespelare.