Ansök om biljetter till Sveriges dam VM-matcher

//Ansök om biljetter till Sveriges dam VM-matcher

Ansök om biljetter till Sveriges dam VM-matcher

Foto: Wikimedia

I och med VM-lottningen i lördags står det nu klart vilka matcher som det svenska damlandslaget kommer att spela i under VM nästa sommar. Från och med klockan 10:00 idag öppnar därför Svenska Fotbollsförbundet upp möjligheten att ansöka om biljetter till Sveriges tre gruppspelsmatcher mot USA, Thailand och Chile. Matcherna kommer att spelas i städerna Rennes, Nice samt Le Havre och till dessa möten har SVFF tilldelas en kvot med biljetter till sina fans. Hur många biljetter det handlar om är dock inte presenterat ännu.

Hur ansöker man om biljetter?

För att kunna ansöka om Sverige-biljetterna till dam VM måste du vara guldmedlem i Supporterklubben. Ansökningsperioden pågår fram till och med den 8 februari 2019 och det spelar ingen roll när under denna period som man lämnar in sin ansökan. När ansökningsmöjligheten är slut lottas sedan de personer som får möjligheten att köpa biljetter, vilket innebär att alla har samma chans att få tag på biljetter.

För den som vill uppleva dam VM under en längre period och även se andra lag spela kan man även via FIFA:s hemsida köpa biljettpaket som ger dig tillträde till flera matcher på en och samma arena.

Sofie Hansson

Av |2018-12-11T11:57:14+00:00december 10th, 2018|Dam VM 2019|0 kommentarer

Om skribenten:

Sportjournalist. Ett mästerskap som fotbolls-VM är någonting som verkligen enar människor på så många olika sätt. Oavsett om man är fotbollsintresserad sedan tidigare eller ej, så är ett mästerskap som detta en folkfest som de flesta är delaktiga i. Detta har jag själv fått erfara i samband med att jag blev skribent här på Vm-fotboll.se. Trots att många delar av fotbollskulturen är helt nya för min del så finner jag en stor glädje i att få skriva kring ämnet som värmer så många människors hjärtan, samtidigt som man får följa lagen på deras vägar mot nya bragder. Om man inte är insatt i mästerskapens historia tycker jag personligen det är mycket intressant att titta tillbaka på tidigare prestationer som spelare och lag har åstadkommit. Därav kommer det en del artiklar inom just detta område ifrån mig. Att följa ett mästerskap så pass intensivt som vi gjort under både VM i Brasilien och Ryssland och nu kommer att göra under framtida turneringar är otroligt roligt, oavsett om man är en fotbollsfantast eller ej.

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.