Årets världsmästerskap tar klivet in i spelvärlden

//Årets världsmästerskap tar klivet in i spelvärlden

Årets världsmästerskap tar klivet in i spelvärlden

Foto: Pixabay

Kan du inte vänta tills landslagen äntrar planerna i Ryssland? Då kan du som brukar spela FIFA:s världskända fotbollsspel glädjas åt att ni snart kan se lagen på arenorna i digital form. För alla som äger spelet FIFA 18 till antingen PlayStation 4, Xbox One, PC eller Nintendo Switch kommer det nämligen att släppas nytt nedladdningsbart innehåll med anknytning till världsmästerskapet.

Förutom att du kommer kunna spela som de 32 landslagen iklädda deras VM-tröjor, så kommer matcherna kunna ske på de 12 arenorna som används under turneringen. Självklart kommer man även kunna spela med andra lag på de stora arenorna i spelen. Du kan dessutom sätta samman dina egna lag utav spelare och på så sätt se de största namnen kämpa tillsammans. Datumet som gäller för lanseringen är den 29 maj och drygt en vecka kommer liknande material att släppas till mobilversionen utav spelet.

Av |2018-05-23T10:12:37+00:00maj 7th, 2018|Fotbolls-VM 2018|0 kommentarer

Om skribenten:

Redaktör & Sportjournalist på VM-fotboll.se samt stor sportentusiast. >> Ni kan läsa mer om mig här! Jag nås på anders@vm-fotboll.se

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.