Belgien har aldrig tagit en medalj i ett VM, men nu har de chansen. England har inte tagit medalj sedan 1966 då de vann VM. Två lag som är hungriga på att ta hem pallplatsen. Belgien var hungrigast och vinner, välförtjänt, matchen med 2-0 och kniper bronset. Stort grattis till Belgien!

Nacer Chadli slår ett perfekt inlägg till Thomas Meunier som får bollen i mål efter enbart 4 spelade minuter, vilken drömstart för Belgien.

Belgien väntar in England för att kunna bryta en passning och sedan snabbt kontra. Under de 20 första minutrarna gör Belgien detta mycket bra och England har inte haft en enda chans. Sedan jobbar sig England lite framåt och skapar situationer. Englands spel är dock lite omständligt med 3-4 tillslag innan de passar bollen och då går det inte speciellt snabbt.

Belgien är nöjda med den matchbilden som är, de kan försvara sig ganska lugnt och enkelt för att sedan ställa om snabbt och jaga sitt andra mål.

England gör två byten till 2:a halvlek. England kommer in med mer rörlighet och energi till denna halvlek vilket också leder till att chanser skapas. Dier får ett friläge, chippar över målvakten men Toby Alderweireld räddar på mållinjen. Trycket fortsätter även om intensiteten inte är så hög, men med jämna mellanrum så kommer närmare bra chanser. Belgien sticker emellan med kontringar. Tills slut ger kontringarna resultat, Eden Hazard ökar Belgiens ledning till 2-0 i 82:a minuten.

Slutsignalen ljuder och Belgien kan fira sin första medalj någonsin i ett världsmästerskap. Grattis också till England som gör sitt bästa VM sedan 1990 med sin 4:e plats.