Semifinal två sparkas igång ikväll onsdag när rivalerna Marocko och Frankrike drabbas samman. Vinnaren i semifinalen kommer att spela VM-final mot Argentina på söndag och förloraren bronsmatch mot Kroatien på lördag.

VM 2022 börjar gå mot sitt slut, även om det börjar bli dags för de allra mest spännande matcherna. Tisdagen bjöd på en fantastisk semifinal där Argentina visade styrka mot Kroatien och vann med 3-0. Lionel Messi och hans Argentina är därmed klara för VM-final på söndag.

För Frankrike och Marocko handlar det nu om att sno åt sig den andra finalplatsen. Supersensationen Marocko går in i matchen som underdogs, men efter segrar mot Spanien och Portugal i slutspelet är det svårt att se bortom att en ny marockansk skräll kan bli ett faktum. Man ställs dock mot regerande världsmästarna Frankrike, som inte direkt har darrat under mästerskapet. Nu ställs Frankrike på nytt prov, och onsdagens semifinaldrabbning blir en häftig sådan.

Var sänds Frankrike mot Marocko?

Semifinalen kommer att sändas i TV4 och på C More. Avsparken sker 20:00 svensk tid. Sändningen drar igång i TV12 från och med 19:00. Sändningen går sedan över till TV4 19:55. För hela sändningen oavbruten, kolla via C More.

Trupper

Frankrikes trupp till VM 2022.

Marockos trupp till VM 2022.

Domare

Mexikanen Cesar Arturo Ramos kommer att döma semifinalen. 38-åringen gör sitt andra världsmästerskap och har imponerat på den stora internationella scenen.

Favoritskap

Frankrike är hyfsat stora favoriter i denna drabbning medan Marocko får stå som underdogs, något man säkerligen trivs med. Flera odds inför matchen hittar du HÄR.

Resultat i detta VM

Marocko

Gruppspel:
Marocko – Kroatien, 0-0
Marocko – Belgien, 2-0
Marocko – Kanada, 2-1

Åttondelsfinal:
Marocko – Spanien, 2-1 e.str

Kvartsfinal:
Marocko – Portugal, 1-0

Frankrike

Gruppspel:
Frankrike – Australien, 4-1
Frankrike – Danmark, 2-1
Frankrike – Tunisien, 0-1

Åttondelsfinal:
Frankrike – Polen, 3-1

Kvartsfinal:
Frankrike – England, 2-1


Borussia Dortmund - Real Madrid