Foto: Wikimedia

Vi har tidigare nämnt FIFA:s tävling som de gör tillsammans med mästerskapssponsorn Hyundai, där de ska plocka fram 32 passande slogans som kommer att pryda de olika landslagens VM-bussar. Härom dagen presenterades de slutliga vinnarna bland de alternativ som världens fotbollsfantaster har haft möjligheten att rösta på.

För Sveriges del så blev det Tillsammans för Sverige! som mottog flest röster. Budskapet känns mycket passande för landslaget som för första gången på 12 år äntrar ett mästerskap i denna storlek. Det svenska folket kommer med stor sannolikhet att heja på laget både på plats och här hemma och förhoppningsvis kan stödet bidra till lagets framgångar.

Bland de övriga utvalda slogans kommer Sydkoreas buss att prydas utav texten 아시아의 호랑이, 세계를 삼켜라 (Tigrarna ifrån Asien, ta över världen!), medans Mexikos buss kommer ha texten ¡HECHOS EN MÉXICO!, ¡HECHOS PARA LA VICTORIA! (Skapade i Mexiko, skapade för seger). Tyskland i sin tur kommer färdas genom Ryssland med mottot ZUSAMMEN. GESCHICHTE SCHREIBEN (Låt oss skriva historia tillsammans).


Bayern Munich - Real Madrid