Foto: Bildbyrån

Det mexikanska landslaget inledde sin VM-resa på bästa möjliga sätt genom att ta hem en skrällseger mot Tyskland. Därefter plockade man med sig ytterligare tre poäng efter en 2-1 seger mot Sydkorea. Med en plats högst upp i tabellen är utsikterna för ett avancemang mycket bra, men samtidigt kan laget inte räkna hem någonting förrän man klarat av 90 minuter på plan mot det blågula landslaget. Sverige är i starkt behov av en seger för att ha möjlighet att ta sig vidare och

Mexiko är i VM med den stora finalen som mål och är inställda på att få med sig full pott i morgondagens möte.
– Vi ska ta oss ända till final. Vi vill mer än så. Det är min stora dröm och allt jag tänker på, att ta oss till den sista dagen. Ingen kan få mig att sluta drömma om det, säger den mexikanska målvakten Guillermo Ochoa enligt Diario Sport.

Oklart hur laget ställer upp mot Sverige
Mot Tyskland ställde Mexiko upp med ett 4-3-2-1 spel, som man ändrade till 4-3-3 i mötet med Sydkorea. Den enda spelaren som byttes ut mellan matchernas startelvor var backen Hugo Ayala, som fick ge plats åt Edson Alvarez. Hirving Lozano, Javier Hernández och Carlos Vela är lagets målgörare hittills i turneringen och ett anfall med dessa spelare var precis vad man startade med senast.

Det svenska landslaget har dragits med en del sjukdom under turneringen, men som nuläget ser ut så är alla spelare tillgängliga för spel. Under lagets presskonferens tidigare idag meddelade Janne Andersson att det nog inte blir några större förändringar i lagets uppställning, men att det är flera spelare utanför startelvan som gjort mycket bra ifrån sig i sina insatser.

Sofie Hansson