VM är i full gång och lördagen var en dag med allt som man kan önska att en bra VM-dag ska innehålla. Matcher med lag från geografisk spridning, snygga mål, skrällpoäng, missade straffar och allmän dramatik. Kroatien imponerade, Frankrike fick återigen rättmätig hjälp av teknologin och Island visade att inga VM-sagor är för stora för att drömmas. Peru och Nigeria har uppförsbacke men inget är omöjligt i dessa jämna grupper.

För egen del är det dags att packa väskan och ge mig av. Flyget till Moskva lyfter sent ikväll men det blir till att spendera eftermiddagen på Arlanda för att kunna se Tyskland – México i lugn och ro.

Var inbjuden till FanTV-gänget i fredags för att prata om kommande veckas matcher, med fokus på Colombia, Island och även lite Argentina. Ni ser programmet här nedan.

För fyra år sedan var det Brasilien som tog emot. Nu bär det av till ett den stora jätten i öst. Jag har aldrig varit i Ryssland men ser verkligen fram emot det som komma skall. Om Gud vill och vädret tillåter ser jag tre gruppspelsmatcher och en åttondelsfinal.

Kul att just du vill vara med på resan. Jag ska göra allt för att det ska bli ett levande och målande innehåll under de kommande veckorna så att ni känner att ni kan delta i VM-festen även från hemmaplan.

Fan-ID fixat, matchbiljett nedpackad, incheckad på planet. Då hoppas vi det flyter på. Mot Ryssland.

Vamos!

 

 

 


Borussia Dortmund - Real Madrid