Nu kan du köpa biljetter till VM 2019

//Nu kan du köpa biljetter till VM 2019

Nu kan du köpa biljetter till VM 2019

Foto: Unsplash

I fredags öppnades FIFA:s biljettförsäljning till nästa sommars världsmästerskap i Frankrike, där de svenska damerna kommer att delta.

När du ska göra ditt köp väljer du först vilken av de nio städerna du vill besöka och efter det vilket matchpaket du vill köpa. Du kan tydligt se vilka matcher som ingår i de olika paketen, men dock inte vilka lag som kommer att spela i matcherna. Anledningen till detta är att lottningen inför mästerskapet ännu inte är gjord. Det enda lag som redan nu har sina matchdatum och städer klara är värdnationen själv, som automatiskt intar plats A1 i gruppindelningen.

Som vi tidigare har nämnt säljs biljetterna i olika paket, där du får se ett visst antal matcher som spelas i den utvalda VM-staden. Priserna för biljetterna är mycket låga och du får ett stort värde för pengarna eftersom du inte bara får se en match för biljetten, utan minst 3 stycken. Paketen med slutspelsmatcher har ett högre pris, men ändå ett lågt sådant om man till exempel jämför med biljettpriserna till VM i Ryssland.

>> Här kan du köpa dina VM-biljetter

Sofie Hansson

Av |2018-12-11T11:58:17+00:00oktober 23rd, 2018|Dam VM 2019|0 kommentarer

Om skribenten:

Sportjournalist. Ett mästerskap som fotbolls-VM är någonting som verkligen enar människor på så många olika sätt. Oavsett om man är fotbollsintresserad sedan tidigare eller ej, så är ett mästerskap som detta en folkfest som de flesta är delaktiga i. Detta har jag själv fått erfara i samband med att jag blev skribent här på Vm-fotboll.se. Trots att många delar av fotbollskulturen är helt nya för min del så finner jag en stor glädje i att få skriva kring ämnet som värmer så många människors hjärtan, samtidigt som man får följa lagen på deras vägar mot nya bragder. Om man inte är insatt i mästerskapens historia tycker jag personligen det är mycket intressant att titta tillbaka på tidigare prestationer som spelare och lag har åstadkommit. Därav kommer det en del artiklar inom just detta område ifrån mig. Att följa ett mästerskap så pass intensivt som vi gjort under både VM i Brasilien och Ryssland och nu kommer att göra under framtida turneringar är otroligt roligt, oavsett om man är en fotbollsfantast eller ej.

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.