Imorgon den 16 november finns det en ny chans för dig som fotbollsfantast att försöka få tag på biljetter till det stora mästerskapet nästa sommar. Klockan 10:00 öppnar nämligen försäljningen upp igen och som supporter får man räkna med ett enormt tryck.

Den här gången kan man direkt se vilka biljetter som finns tillgängliga och även göra sitt köp, jämfört med i oktober då man istället fick göra en slags intresseanmälan där biljetterna sedan matchades ihop med ansökningarna. Observera dock att man inte kan se vilka matcher som Sverige kommer att spela i, utan detta vet man först efter lottningen som sker den 1 december. Fram tills dess får man köpa biljetter utifrån arena och datum. 

Försäljningen håller öppet till och med den 28 november, men det rekommenderas att vara ute i god tid för att få tag på biljetter, då det är förs till kvarn som gäller.

Skulle du mot förmodan inte få tag på biljetter den här gången så sker nästa försäljningstillfälle redan i början utav december, då samtliga grupper är lottade. Du behöver registrera ett konto på FIFA:s hemsida för att komma åt försäljningen utav biljetter.

Vid det första försäljningstillfället var det hela 3,4 miljoner biljetter som efterfrågades, men slutligen blev det 622 117 stycken som kunde matchas ihop med köpare. Utav de tillgängliga biljetterna till turneringen är 57% utav dem till för ryska medborgare, medans fotbollsfantaster ifrån resten utav världen får dela på de resterande 43 procenten.