Under större mästerskap så händer det ibland att saker som man verkligen inte räknade mer faktiskt sker. Att Uruguays spelare Luis Suarez skulle hamna i en bitattack under mästerskapet var kanske ingenting som man hade räknat med, men ändå så var detta någonting som man inför spelen kunde satsa pengar på. När detta faktiskt skedde under veckans möte var det 160 personer som hade gissat rätt och kunde plocka hem en vinst, vilken var på 175 gånger de satsade pengarna.

På måndag spelar Tyskland sin åttondelsfinal mot Algeriet och även vid denna match har man kunnat sätta pengar på en lite annorlunda händelse. Den tyske spelaren Miroslav Klose som nyligen tangerade Ronaldos rekord med 15 gjorda VM-mål brukar fira sina vinster och bragder med en framåtvolt. Om detta sker under den kommande matchen så kan man som spelare plocka hem tre gånger sina satsade pengar. Även att olika ting ska komma in och störa spelet på plan är någonting som spelbolagen tror på. En badboll, ett djur eller till och med den ökände Jimmy Jump är bara några av de alternativ som finns att välja på. Den sistnämnde försökte under finalen i föregående VM att sätta en mössa på pokalen, vilket också är någonting man kan spela på för i år.

Vid finalen den 13 juli kommer kommer Sepp Blatter, som är president för FIFA, överlåta VM-bucklan till det lag som tar hem årets final. Att Blatter inte kommer att göra detta ger hela 12,5 gånger pengarna och kanske kan detta slå in om det inte är hans hemmanation Schweiz som tar hem vinsten. Något som är desto mer troligt är att någon spelare firar ett mål med att ta av sig sin tröja – detta ger istället endast 1,03 gånger pengarna.

Inför de matcher som nu finns kvar att spela på finns det en mängd olika spel att lägga sina pengar på. För vem vet vad som kan komma att ske under resterande del av årets mästerskap. På nyheter365.se/betsson/fotbollsfesten hittar du flera olika spel som du kan delta i redan ikväll.

Splashbild
Fotograf: CARL RECINE
Källa: Bildbyrån


Borussia Dortmund - Real Madrid