Vi har tidigare skrivit om den officiella svenska VM-låten av Gyllene Tider och Linnea Henriksson, som kommer att användas som ledmotiv för det svenska landslaget under sommarens mästerskap. Förutom denna låt så är den en mängd olika artister som hänger på trenden med VM-låtar och inför i år så finns det en mängd olika låtar att välja mellan. Till exempel finns Pidde P:s låt där landslagets barn är med och sjunger och nu vill vi på Vm-fotboll.se försöka kora årets bästa VM-låt. Längst ner i inlägget hittar du vår omröstning där du kan lägga din röst på vilken utav årets VM-låtar som du tycker är allra bäst. I våra tidigare inlägg kan du lyssna på de nämnda bidragen och här nedanför presenterar vi de inofficiella bidragen.

En riktig svensk veteran inom fotbollslåtar är Markoolio som bland annat ligger bakom Mera mål ifrån EM 2000 och In med bollen som togs fram inför det europeiska mästerskapet 2004. Nu är han tillbaka med låten Ge oss mål:

Även humorgruppen De Vet Du har tagit fram en låt inför mästerskapet, där de fått draghjälp utav VM-mittfältaren Albin Ekdal samt spelare ur Tre Kronor i sin videon

En annan humorgrupp som gjort sig kända i sociala medier är JLC, som var en utav de första att släppa sin låt på nätet

Sist ut är Samir & Viktor som i fredags släppte sin VM-låt som verkligen andas sommarplåga och troligen kommer att bli en stor favorit på studentflaken

Var gärna med och rösta här nedanför på den låt som du kommer att lyssna på för att värma upp ordentligt inför sommarens största fotbollsfest!
[socialpoll id=”2505695″]

Borussia Dortmund - Real Madrid