Imorgon är sista dagen för att ansöka om biljetter till VM i denna försäljningsomgång, som även är den största inför turneringen. Härom dagen meddelade FIFA att över 4 miljoner biljettansökningar har kommit in och kommer att finnas med i den pott varifrån köpare slumpmässigt lottas fram.

För att kunna ta del utav de svenska supporter-biljetterna krävs det att du registrerar dig i Supporterklubben hos Svenska Fotbollsförbundet senast idag och att din biljettansökan sedan görs senast under morgondagen. Totalt har SvFF fått tillgång till 8% utav arenornas biljetter under Sveriges gruppspelsmatcher och detsamma kommer gälla ifall laget går vidare till slutspel.

Den 13 mars öppnar biljettförsäljningen upp på nytt och då är det först till kvarn som gäller. Dock brukar majoriteten utav biljetterna vara slut vid det här laget, så störst chans att faktiskt få tag på biljetter till en match som du vill se har du fram tills imorgon. I mitten av april öppnas ett sista biljettfönster upp, där biljetter som ej blivit sålda under tidigare släpp finns tillgängliga. Här kan det vara svårt att få tag på flera platser intill varandra, så om man ska resa till VM som en grupp kan det vara svårt att hitta biljetter.

Akta dig för bedragare
Den enda platsen som du kan köpa biljetter till VM på är FIFA:s egna hemsida. Andra källor som uppger sig sälja biljetter kommer inte kunna ge dig giltiga biljetter som kan ta dig in på arenorna. Likaså rekommenderas det ej att köpa biljetter över tjänster som Tradera eller Blocket, då VM-biljetterna är personliga.


Borussia Dortmund - Real Madrid