Med knappa 2 månader kvar till avspark i VM-premiären så är det nu dags för det sista biljettfönstret att öppnas. Här får fotbollsfans ifrån hela världen en sista möjlighet att få tag på biljetter till de mycket eftertraktade matcherna i sommar. Imorgon klockan 11:00 svensk tid öppnar försäljningen upp på nytt på FIFA:s hemsida och då får du en sista chans att få tag på biljetter till bland annat Sveriges matcher.

Sedan tidigare har drygt 1,7 miljoner biljetter sålts till de 64 matcherna och de biljetter som släpps under morgondagen är samtliga kvarvarande ströplatser samt återlämnade biljetter. Detta innebär att du kan ha turen att få tag på biljetter till just den match som du vill se. Den här gången är det först till kvarn som gäller och efter att ha fyllt i vilken typ utav biljett du är intresserad utav får du ett omedelbart besked om dessa finns tillgängliga.

Om du lyckas köpa biljetter får du inte heller glömma bort att ansöka om ett fan ID, vilket du behöver ha för att komma in på arenan. Dessutom använder du ditt fan ID som ett alternativ till ett ryskt visum, samt att det ger dig ett antal andra fördelar under din vistelse i landet.


Borussia Dortmund - Real Madrid