Att fantastiska saker kan ske på plan under ett världsmästerskap är inte allt för otroligt. Att man däremot slår rekord händer inte allt för ofta, men när de väl sker så kan man med lite tur gynnas en hel del på detta. Precis så som du kan spela på slutresultat i matcher och vilka lag som hamnar i final kan du även hos vissa spelbolag spela på att de mest otroliga rekorden kommer att slås under årets mästerskap.

Den spelare som under sin karriär gjort flest mål i VM-sammanhang är Ronaldo som under sin karriär gjorde totalt 15 mål. Tyske spelaren Miroslav Klose är inte långt efter med 14 mål i bagaget och kanske kan han lyckas slå detta rekord redan under helgens match mot Ghana. Flest mål i en och samma turnering är rekordet som franske Just Fontaine innehar från VM 1948 och de nederländska spelarna Robin Van Persie och Arjen Robben är tillsammans med tyske Thomas Müller de som ligger bäst till att slå detta med 3 mål vardera i årets turnering. Utöver rekord för enstaka spelare finns det en mängd andra rekord som vi eventuellt kan få se övervunna under de kommande veckornas spel. På nyheter365.se/betsson/fotbollsfesten hittar du fler rekord som du kan spela på hos Betsson. Just nu dubblas även din insättning som ny spelare, vilket gör att du kan spela på fler odds samtidigt.

Det finns även en del rekord där svenska landslaget och enskilda svenska spelare är inblandade. Den målrikaste VM-finalen spelades till exempel mellan Brasilien och Sverige (på svensk mark) och bjöd på hela 7 mål. Under VM 1938 gjorde även det svenska landslaget två hattricks under en och samma match, vilket ännu idag är det stående rekordet. Nu är ju inte Sverige med och spelar, men dessa rekord kan ändå komma att slås under årets mästerskap.

Splashbild
Fotograf: Fred Marvaux
Källa: Bildbyrån


Borussia Dortmund - Real Madrid