Den officiella VM-låten ”We are one” har redan blivit en stor hit och toppar listor världen runt, vilket inte är allt för ovanligt för en mästerskapslåt. Men Pitbull, Jennifer Lopez och Claudia Leitte blir inte de enda artisterna som kommer att få framföra en officiell låt. Under VM 2014 kommer man nämligen inte bara släppa en VM-låt, utan två stycken och den senare har en hel del stora svenska namn bakom sig.

Rami Yacoub, Carl Falk och Avicii (Tim Bergling) har tillsammans skrivit låten ”Dar Um Jieto (We Will Find A Way)” som framförs av artisterna Carlos Santana och Wyclef Jean. Titeln blir direkt översatt att man ska ta sig förbi hinder på portugisiska, vilket är en mycket passande metafor inför ett världsmästerskap i fotboll. Låten kommer att framföras under avslutningsceremonin av Santana, Wyclef, Alexandre Pires och självaste Avicii, men redan nu finns den att lyssna på.

Utöver dessa två låtar så finns även en officiell maskot-låt, samt att världsartisten Ricky Martin spelat in låten ”Supersong” som plockades ut genom en tävling där man fick skicka in sitt egna bidrag till en mästerskapslåt.