Svenska VM-uttagningen direktsänds i TV

//Svenska VM-uttagningen direktsänds i TV

Svenska VM-uttagningen direktsänds i TV

Foto: Bildbyrån

Den 15 maj kommer Janne Andersson att presentera den slutliga trupp som kommer att representera Sverige i VM drygt en månad senare. De utvalda spelarna kommer att presenteras vid en presskonferens, som även kommer att visas i tv för den som vill följa det hela i realtid.

Det är TV4 som har rättigheterna till sändningen och därför kommer man att kunna följa hela uttagningen i deras kanaler. Vilken exakt kanal det gäller är ännu oklart, men med stor sannolikhet blir det huvudkanalen som sänder. Utöver detta kommer såväl TV4 som SVT att sända uttagningen över nätet, vilket även Cmore och Fotbollskanalen kommer att göra. I radions värld är det Radiosporten som kommer att sända. 18:00 är tiden som gäller.

Till VM får varje lag ta med sig 23 spelare, men hur många som kommer att tas ut vid presskonferensen är ännu oklart. Det kan hända att ett större antal spelare väljs ut och att man sedan håller vissa som reserver utifall någon skulle bli skadad.

Av |2018-05-31T14:41:08+00:00maj 2nd, 2018|Fotbolls-VM 2018|0 kommentarer

Om skribenten:

Redaktör & Sportjournalist på VM-fotboll.se samt stor sportentusiast. >> Ni kan läsa mer om mig här! Jag nås på anders@vm-fotboll.se

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.