Foto: Varldensflaggor.se

Det svenska landslaget har ända sedan man lyckades besegra Italien i play-offen lagt ner mycket tid på sina förberedelser inför sommarens mästerskap. De tre lag som man kommer att möta under gruppspelet har dock inte legat på latsidan, utan har även de späckade scheman för våren. Här har vi summerat lagens avklarade och stundande landskamper.

Mexiko
Det mexikanska landslaget har satsar stort på matcher på hemmaplan, dit man bjudit ner ett flertal europeiska nationer under våren. Hittills har det blivit vinst i båda matcherna, men nu i veckan väntar ett annat VM-förberedande lag i form utav Kroatien. Avslutningsvis kommer man att mellanlanda i Danmark för ett sista möte innan man når slutdestinationen i Ryssland.
Mexikos landskamper inför VM:
1 februari Mexiko-Bosnien 1-0
24 mars Mexiko-Island 3-0
28 mars Mexiko-Kroatien
28 maj Mexiko-Wales
2 juni Mexiko-Skottland
9 juni Danmark-Mexiko

Sydkorea
För Sydkoreas del så har man verkligen inte legat på latsidan. Precis som det svenska laget gjorde, så åkte man i januari iväg på läger dit man bjöd in lag för att mötas i träningslandskamper. Här blev det två vinster samt ett oavgjort möte med Jamaica. Under helgen spelade man mot Nordirland på bortaplan ock fick tyvärr se sig besegrade. På vägen till Ryssland kommer man i början utav juni göra stopp i såväl Sydamerika som Afrika för sina sista möten.
Sydkoreas landskamper inför VM:
27 januari Sydkorea-Moldavien 1-0
30 januari Sydkorea-Jamaica 2-2
3 februari Sydkorea-Lettland 1-0
24 mars Nordirland-Sydkorea 2-1
28 mars Polen-Sydkorea
28 maj Sydkorea-Honduras
1 juni Sydkorea-Bosnien
7 juni Bolivia-Sydkorea
11 juni Senegal-Sydkorea

Tyskland
De regerande världsmästarna har tagit det lite lugnare än övriga lag i gruppen sedan VM-grupperna lottades. Först i förra veckan spelade man sin första match efter kvalet i oktober, men samtidigt har man valt tuffare lag som motstånd. Senast mötte man till exempel Spanien och redan idag står Brasilien som motståndare i Berlin.
Tysklands landskamper inför VM:
23 mars Tyskland-Spanien 1-1
27 mars Tyskland-Brasilien
2 juni Österrike-Tyskland
8 juni Tyskland-Saudiarabien

Källor: Respektive landslags officiella hemsida


Borussia Dortmund - Real Madrid