Tävla med Hyundai och vinn biljetter till fotbolls VM

//Tävla med Hyundai och vinn biljetter till fotbolls VM

Tävla med Hyundai och vinn biljetter till fotbolls VM

Trots att biljettförsäljningen till VM pågått under en längre tid, så är det många som inte fått tag på de biljetterna som de önskar. Förutom att köpa biljetter finns även möjligheter att vinna sådana och just nu har mästerskapets samarbetspartner Hyundai en tävling där biljetter står på spel.

Det du behöver göra för att vara med och tävla är att skapa en slogan som du tycker ska pryda det svenska landslagets buss under mästerskapet. Det går även bra att skicka in en slogan för ett annat lag om du hellre vill göra det. Din slogan ska vara originell och meningsfull samt gärna ha en koppling till nationen som den representerar.

Skicka in ditt bidrag idag
Tävlingen pågår till och med den 28 februari och efter det plockas ett antal alternativ ut som folk sedan kan rösta på mellan den 16 april och 4 maj. Den 14 maj presenteras sedan de 32 vinnarna som alla belönas med varsin resa för två till Ryssland med inkluderat boende samt biljetter till en utvald VM-match. Dessutom kommer den vinnande sloganen att klä landslagets VM-buss.

>> Här kommer du direkt till tävlingen

Av |2018-01-23T14:11:59+00:00januari 23rd, 2018|Fotbolls-VM 2018|1 kommentar

Om skribenten:

Redaktör & Sportjournalist på VM-fotboll.se samt stor sportentusiast. >> Ni kan läsa mer om mig här! Jag nås på anders@vm-fotboll.se

En kommentar

  1. Marcus Halvarsson 2018/01/30 at 20:38 - Reply

    Swedish team with Gold in dream

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.