Omslagsbilden till detta inlägg är ifrån Adidas hemsida

Inför VM:s start så är det flera stora företag som anordnar tävlingar där matchbiljetter och annat lottas ut till fans runtom i världen. Förutom detta finns det tävlingar där betydligt mer ärofyllda vinster delas ut och just nu pågår en sådan riktad till de yngre fotbollsintresserade.

I stormötet mellan Sverige och Tyskland kommer ett ungt svensk fan få möjligheten att bära ut matchbollen på plan. Nu kan du som har en liten fotbollsfantast där hemma ta chansen och tävla om att just ditt barn ska få den stora äran. Tillsammans med officiella VM-partnern Kia har Fifa satt ihop en tävling där de 64 matchbollsbärarna ska plockas fram. Vinsten är en oförglömlig fotbollsupplevelse som inte går att jämföra med någonting annat.

Du tävlar såhär:
1. Delta i Kias OMBC event på Facebook
2. Dela ditt barns mest minnesvärda fotbollssaga med oss för chans att hen ska bli nästa Kia OMBC i VM 2018.

Enbart föräldrar eller vårdnadshavare till barn i åldern 10-14 år är berättigade att ansöka. Vinsten inkluderar resa, boende och matchbiljett för OMBC-vinnaren och en förälder. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår 1 – 22 april 2018 och kompletta villkor finns på Kia:s hemsida.


Luton Town - Burnley

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.