Upplev Sveriges VM-matcher på Arena Sweden

//Upplev Sveriges VM-matcher på Arena Sweden

Upplev Sveriges VM-matcher på Arena Sweden

Foto: Svenska Fotbollsförbundet

Att biljetterna till sommarens VM skulle gå åt som smör i solsken kom kanske inte som en överraskning. Troligen är det många svenska fans som tyvärr inte får möjligheten att uppleva matcherna på de stora arenorna. För dessa meddelar nu Svenska Fotbollsförbundet att ett eget arena-evenemang kommer att arrangeras under VM.

Det är eventaktören Sport & Evenemang som står bakom projektet som går under namnen Arena Sweden. Det hela kommer att äga rum på Tele2 Arena i Stockholm och här kommer man tillsammans med andra fotbollsfans kunna se Sveriges matcher i realtid. Matcherna kommer att visas på en 791 kvadratmeter stor skärm, så att tusentals fans tillsammans kan heja fram Sverige. Utöver detta kommer andra kring-aktiviteter att anordnas vid arenan i form utav musikuppträdanden samt servering utav mat och dryck.

Biljetterna till evenemanget släpps redan imorgon klockan 12:00 och går då att köpa via hemsidan arenasweden.se. Enligt pressmeddelandet kommer flera fan-zones med koppling till evenemanget att presenteras.

>> Här kan du köpa dina biljetter till Arena Sweden

Av |2018-05-31T14:42:16+00:00maj 2nd, 2018|Fotbolls-VM 2018|0 kommentarer

Om skribenten:

Redaktör & Sportjournalist på VM-fotboll.se samt stor sportentusiast. >> Ni kan läsa mer om mig här! Jag nås på anders@vm-fotboll.se

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.